Välkommen!

På den här sidan kretsar det mesta runt mig och min musik. Kanske har du hört någon av mina sånger på radio eller gått och gnolat på dem för dig själv.

Vare sig du är en gammal vän som vet det mesta om mig eller en helt ny besökare, är du välkommen hit.

Bokning & info:

Telefon: 0708-250683

Mail: info@utbult.se

Vi får aldrig glömma...

Det som hände den 7 april 2017 på Drottninggatan i Stockholm skakade om oss alla i grunden. Det var en tragedi, framförallt för offren och deras anhöriga. Fem avled och flera skadades svårt.

Det berörde mitt hjärta på ett påtagligt sätt när jag några dagar efter attentatet besökte Sergels torg och platsen där det hände. Det var som om värme och gemenskap präglade atmosfären. Flera polisbilar täckta av blommor som tack för deras insats. Ett plank fullt av hälsningar. Och så detta blomsterhav på Sergels torgs-trappan. Folket valde sida, kärleken övervinner hatet.

Att skriva en sång är mitt sätt att beskriva det jag upplevde. ”Barn av saligheten” kommer av minnesbilder av de människor jag mötte dagarna efter attentatet. Den handlar också om alla de som gör stora insatser i vårt samhälle utan att de syns eller hörs. De är många och bär stora delar av vår trivsel på sina axlar. Det är de som skapar fred omkring sig. De är ”barn av saligheten”.

Roland Utbult
Singer-songwriter
 

Läs här vad Bohuslänningen skriver!


Har du sett min sång i riksdagen?

Klicka här eller på bilden.

 

Barn av saligheten
Välj & klicka: